Hidroizolatii industriale cu poliuree

Hidroizolatii industriale cu poliuree. Ce sunt si care sunt avantajele pe care le oferim odată cu aplicarea acestora?

De ce vorbim de hidroizolatii industriale cu poliuree? Pentru ca poliureea este materialul de ultima generatie alcatuita dintr-un polimer bicomponent (izocianat și rașină), ce formează o peliculă continuă, impermeabilă și fără efecte nocive asupra mediului, cu proprietati fizico-mecanice exceptionale ce determina o rezistenta deosebita la diverse actiuni, cum ar fi socuri mecanice, trafic intens, agresiuni chimice, poate prelua fisuri din stratul suport.

Pregatirea stratului suport? O arta prin excelenta!

Inainte de aplicarea de hidroizolatii industriale cu poliuree, trebuie avut in vedere faptul ca stratul suport trebuie foarte bine pregatit. Echipele noastre pregatesc stratul suport prin slefuire cu discuri diamantate si umplu fisurile existente (dupa caz) din stratul suport prin injectare cu rasina epoxidica. Reparam apoi gaurile si segregarile cu un mortar special de reparatii. Dupa ce terminam si aceasta faza tehnologica, aplicam o amorsa epoxidica. Peste amorsa epoxidica se aplica un strat scratch de inchidere a porilor aparuti. Abia acum suntem pregatiti sa aplicam membrana pe baza de poliuree.

Hidroizolatii industriale cu poliuree. Cum se aplica poliureea?

Hidroizolatiile industriale cu poliuree se aplica cu o pompa speciala, mixand doua componente la temperaturi de +70°C, respectiv  +60°C  la o presiune de 160bari/2300ps. Încălzitorul și furtunul încălzit aduc materialele la vâscozitatea corectă înainte de mixarea care are loc în pistol.

Hidroizolarea cu poliuree este posibila pe aproape orice suprafata, la temperaturi si umiditate variate. Poate fi aplicata si pe suprafete verticale. Izolatia cu poliuree necesita o curatare minutioasa a suprafetei, astfel incat materialul sa adere la ea; atunci va indeplini cerintele cu un rezultat extrem de eficient. și se poate aplica la temperaturi exterioare ,cuprinse între -20 și +50 grade Celsius.

Se aplica rapid hidroizolatia industriala cu poliuree? DA! De ce?

Pentru că este foarte important ca aceste structuri să fie nefuncționale cât mai puțin timp pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.

Soluția tehnică a fost adesea de aplicare a unui sistem pe bază de rașini epoxidice penru etanșarea porilor și sigilarea întregii suprafațe prin pulverizare de poliuree pură.

Hidroizolatii industriale pe baza de poliuree. Caracteristici

Hidroizolatia industriala cu poliuree se intareste foarte repede. Se poate pasi peste aceasta dupa 5 minute de la aplicare, este usor de intretinut si se bucura de durabilitate indelungata.

Este o solutie extraordinara pentru impermeabilizare, cu excelente proprietati si cu protectie anticoroziva exceptionala.

Hidroizolatiile industriale cu poliuree au o stabilitate termica ridicata, au o inalta rezistenta mecanica si chimica.

Se muleaza perfect pe suprafata, are o elongatie de 400% si formeaza o pelicula de protectie impermeabila continua si fara rosturi. Este rezistenta la abraziune, soc si uzura. Exceptionala rezistenata la razele UV este o alta caracteristica ce ne-a facut din primele clipe sa ne indragostim de hidroizolatiile industriale cu poliuree.

Acest tip de hidroizolatie industriala cu poliuree are un continut de solide de 100%, fara compusi organici volatili.

Cuvintele sunt de prisos din punctul nostru de vedere. Hidroizolatia industriala cu poliuree este una dintre vedetele noastre.

Va invitam sa ne urmariti in actiune aici