Marcaje rutiere industriale și pictograme – tot ce trebuie să cunoști alături de Elite Surface Systems

 

Marcaje rutiere industriale și pictograme

In decursul celor peste 12 ani de activitate si experienta acumulata in domeniul industrial, am reusit sa aducem unui larg numar de clienti, solutii pentru marcaje rutiere industriale si pictograme din spatiile industriale de productie, de logistica, de parcari, depozite, magazine, laboratoare cat si spitale.

Cand vorbim de marcaje rutiere industriale si pictograme, ne referim la cel putin sapte caracteristici. O prima caracteristica este cea evidenta, care tine de necesitatea dotarii spatiilor industriale cu marcajele necesare din foarte multe motive incepand cu cele ce tin de siguranta cat si cu cele care tin de organizarea unui spatiu industrial, medical, de parcare sau de productie.

Sa fim atenti la cele 7 caracteristici ale marcajelor rutiere industriale

Astfel avem marcaje rutiere industriale si pictograme care tin de ghidare, semnalizare, parcare, treceri de pietoni, inscriptionari, numerotari, sageti de dirijare, spatii de stationare si altele.Mergand pe aceasta caracteristica, am fost alaturi de partenerii nostri care au avut nevoie de aplicarea marcajelor pe beton, pe asfalt, pe suprafata pardoselilor acoperite de rasini sintetice, cu sau fara pregatirea stratului suport.

In imaginile specializate pe care le gasiti aici , va invitam sa vedeti cateva dintre lucrarile noastre de-a lungul timpului. Dupa aceea in partea de jos a acestui newsletter, va vom prezenta si celalalte sase caracteristici, foarte importante si care fac diferenta intre noi si alte companii care au o activitate asemanatoare!

A doua caracteristica se refera la rezistenta. Marcajele pe care noi le montam pentru clientii nostri au rezistenta superioara la uzura. Ce anume facem noi ca sa avem aceste rezultate? Folosim cele mai bune materiale de pe piata! In fiecare luna studiem ultimele tehnologii si le aplicam pentru clientii nostri ca acele marcaje care au semnatura noastra, sa fie marcaje rezistente in timp, la uzura maxima posibila.

O lucrare de marcaj nu este o lucrare pe care sa ne-o dorim sa o repetam in spatiile industriale. Este o lucrare care trebuie executata cu atentie, meticulos si cu simtul raspunderii. A aplica marcaje nu se rezuma la a intinde niste benzi pe jos si apoi a vopsi pe interiorul lor sau in exterior. Nu, este mai complex intregul proces, presupune cunostinte daca ne dorim un procedeu executat cu succes si de durata.

Durabilitatea ca factor esential – marcaje rutiere industriale durabile pe termen indelungat

A treia caracteristica se refera la factorii care distrug un marcaj in mod normal. Aici ne referim la apa, benzina, ulei mineral si alte substante chimice. Toate acestea au un impact devastator asupra marcajelor in mod normal. Si aici iarasi trebuie sa aducem aminte de materialele pe care le folosim pe de-o parte dar si de modul de aplicare al marcajelor si mai mult, modul de protectie al acestora.

Ca sa nu povestim prea mult acum, va spunem pe scurt ca noi am dezvoltat si suntem singurii din Romania care au gasit o solutie de durata, o solutie profesionista prin excelenta prin care sa protejam propriile marcaje rutiere industriale de substantele chimice aparute. Tot aici ne referim si la intemperiile de sezon, elemente de altfel distructive pe termen lung asupra marcajelor.

A patra caracteristica la care noi suntem foarte atenti si pe care majoritatea competitorilor nostri o uita, tine de conformitatea elasticitatii.Si aceasta se obtine tot prin studiu, tot prin utilizarea unor anumite materiale, printr-o tehnica de aplicare deosebita, printr-o maniera de aplicare a vopselei diferita fata de ceea ce gasim sau ne-a fost oferita spre obisnuinta pana acum.

A cincea caracteristica va va incanta: aplicarea rapida! Spunem ca va va incanta pentru ca majoritatea clientilor nostri au apelat la serviciile noastre pentru ca am reusit sa ne implementam un sistem de management in activitatea noastra, care se bazeaza pe sistemele de lucru Kaizen. Ce facem? Ne imbunatatim continuu, ne-am specializat o parte din angajati pe marcaje si lucram extrem de ordonat.

Nu suntem toti peste tot. Fiecare isi face treaba pe care stie sa o faca cel mai bine. Si ne imbunatatim continuu. Asa am ajuns la cele mai rapide aplicari de marcaje. Iar rapid in industrie inseamna bani, inseamna productivitate, inseamna continuitate. La asta ne pricepem cel mai bine!

Probleme cu deteriorarea culorii? Rezolvate pentru marcaje rutiere industriale

A sasea caracteristica se refera la ingalbenirea si deteriorarea culorii. Acest aspect de obicei este unul care aduce foarte multa frustrare acelor beneficiari care dupa ce au cheltuit o suma deloc de neglijat, au constatat cu stupoare ca investitia devine in fapt doar o cheltuiala si mai mult, o cheltuiala recurenta in cazul in care nu lucreaza cu o firma specializata in marcaje si pictograme rutiere.

Nu de putine ori am fost prezenti in hale a caror marcaje erau facute cu doar sase luni in urma insa pareau ca aveau multi ani datorita ingalbenirii si deteriorarea culorilor acestora. Aici intervenim cu vopseluri foarte bune, uneori mai scumpe dar care, aplicate in conformitate cu fisele tehnice precum si cu expertiza noastra de atatia ani, se pastreaza intr-o stare foarte buna, ramanand in timp vivacitatea culorilor folosite, indiferent de gradul de uzura si/sau substante chimice varsate in timp pe acestea.

A saptea caracteristica si poate cea care este cea mai cautata de catre dumneavoastra in spatiile dumneavoastra industriale, este fiabilitatea . Si aceasta caracteristica noi o intelegem cel mai bine si ne orientam intreaga noastra activitate in jurul acesteia pentru ca nimeni nu isi doreste sa ”bifeze” un aspect al intretinerii spatiului industrial si sa se intoarca asupra lui in mai putin de 2-5 ani (dupa caz).

Toti ne dorim ca atunci cand am executat o lucrare, sa ne sunati doar sa ne felicitati, nu sa ne atrageti atentia ca nu a fost buna vopseaua, ca s-au deteriorat pictogramele etc. Tocmai de aceea, in cei peste 350 000 mp de pardoseala aplicata si apoi dotata cu marcaje si pictograme, nu am primit vreun telefon (sau mail) cu reclamatii. Pentru ca asta inseamna ELITE: Elita in pardoseli.

Sa nu uitam ca si imaginea are un rol foarte important!

Si pentru ca noi mereu facem o surpriza placuta partenerilor nostri, ne-am gandit sa va mai mentionam o caracteristica la care sa va ganditi si pe care o puteti obtine in exclusivitate lucrand cu noi. Si aici ne referim la branding. Stim, este un concept din marketing dar pe care noi il aplicam cu mult succes atunci cand realizam lucrari de marcaje rutiere industriale si pictograme.

Pentru ca pe langa cele 7 caracteristici ce tin 100% de partea tehnica, avem o a opta caracteristica ce tine de imagine. Marcajele si pictogramele tin de imaginea dumneavoastra. Daca un produs se bucura de o eticheta, de o ”imbracare”, un spatiu industrial (de productie, alimentar, farmaceutic, medical etc) se bucura de imaginea pe care marcajele o lasa.

Daca avem marcaje rutiere industriale realizate cu simt de raspundere, cu gandul la imaginea per total al spatiului precum si al beneficiarului, avem atunci marcaje frumoase. Avem marcaje care sa bucure ochiul.
Asadar, aceste 8 caracteristici sunt caracteristicile ELITE atunci cand discutam de marcaje si pictograme industriale. Putem sa va descoperim cu mult mai multe informatii si detalii. Dar ca sa nu va rapim acum prea mult timp, va rugam sa ne contactati ca sa punem tara la cale si marcajele la uscat..

Suntem și pe Linkedin! Ne puteți găsi aici AICI !