Pardoselile poliuretanice. Avantaje, beneficii, caracteristici.

Pardoselile poliuretanice

Intr-un articol anterior, am explicat pe scurt diferentele intre o pardoseala poliuretanica si una epoxidica. De data aceasta insa, va vom expune pe larg toate elementele importante pe care le rezolva o pardoseala poliuretanica:

Pardoselile poliuretanice se bucura de elasticitate si flexibilitate extrem de mari. Ele se pot personaliza in foarte multe forme, dupa dorinta beneficiarului. Pardoselile poliuretanice sunt rezistente la acizi, sunt impermeabile si sunt rezistente la socuri mecanice ridicate, avand si o rezistenta foarte ridicata la razele ultraviolete. Emisiile COV la pardoselile poliuretanice sunt reduse, ele sunt usor antiderapante, avand o durata de viata indelungata, cu capacitate de a prelua fisuri si nu contine solventi. Pardoselile poliuretanice se bucura de un grad ridicat de economisire.

Pardoselile poliretanice au proprietati asa cum am spus mai devreme, de elasticitate deosebita, fiind mai putin dura. Acest lucru inseamna ca este foarte rezistenta la zgarieturi si absorb o foarte mare parte a impactului cu aceasta.

Pardoselile poliuretanice au proprietati care le fac intretinerea mai simpla si mai putin costisitoare. Turnarea ei dureaza mai putin fapt care se traduce printr-o manopera de mai putine zile, insa este mult mai dificil de turnat prin comparatie cu alte tipuri de turnare de pardoseli, indiferent de tipul acestora.

Ce este important este ca durata de viata a unei pardoseli poliuretanice este de pana la 50 de ani. Foarte putine lucruri in anul 2021 mai sunt facute sa reziste atat de mult. Se promoveaza o durata de viata cat mai scurta in vederea reaplicarii sau schimbarii acesteia. Cu pardoseala poliuretanica nu este asa insa. O pardoseala poliuretanica poate adliteram sa ramana copiiilor si chiar nepotilor nostri pana cand sa fie nevoie sa fie schimbata. Iar acest lucru o face foarte valoroasa si importanta ei este intr-o crestere fulminanta in ultima perioada atat in Romania cat si in restul lumii. Vopseaua poliuretanica turnata in pelicula are un aspect placut, uniform, indiferent de grosimea stratului sau de culoarea aleasa. Exploatarea pardoselilor poliuretanice este una economica iar o pardoseala poliuretanica poate fi realizata atat in exterior cat si in interior cu reparatii doar pe anumite zone afectate.

Ca si o concluzie, noi consideram pardoselile poliuretanica una dintre noile minuni ale lumii secolului 21. O pardoseala poliuretanica raspunde cu lejeritate foarte multor probleme si provocari pe care le are industria in general. Iar raspunsurile pe care o pardoseala poliuretanica le da sunt intotdeauna satisfacatoare. Probabil ca de aceea si avem un numar impresionant de pardoseli poliuretanice turnate pentru partenerii nostri.

Daca doriti mai multe informatii, va rugam sa ne contactati accesand aici pagina de contact

Puteti sa ne gasiti si pe canalul nostru de Youtube unde pe langa aceste cuvinte, avem si imagini care va pot transmite ce facem noi mai exact. Canalul se acceseaza aici