Sapa poliuretanica cimentoasa si betonul poliuretanic cimentos

Sapa poliuretanica cimentoasa si betonul poliuretanic cimentos.

Cand vorbim de sapa poliuretanica cimentoasa sau de beton poliuretanic cimentos, trebuie sa stim ce sunt acestea, cum se utilizeaza, care sunt avantajele, caracteristicile si beneficiile acestora.

Beton poliuretanic sau sapa poliuretanica cimentoasa. Ce este?

Să incepem cu începutul: Sapele poliuretanice cimentoase la fel ca si betoanele poliuretanice cimentoase sunt amestecuri poliuretanice cimentoase modificate, tricomponente, de culori diferite, bogate in rasinile care sunt pe baza de apa. Ele au un grad de finisare fie neted fie texturat, cu rezistente mari la solicitari mecanice, impact, temperaturi ridicate, soc termic si cu rezistenta chimica ridicata.

Unde se utilizeaza betonul poliuretanic cimentos?

Betoanele poliuretanice cimentoase sunt indicate pentru pardoseli supuse incarcarilor deosebit de grele, la abraziune si expuse chimic.

Sapa poliuretanica cimentoasa ofera duritate, reprezinta igiena la cel mai inalt nivel, are o rezistenta si sustenabilitate deosebite! Acestea sunt caracteristicile comune cu toate pardoselile pe care noi le aplicam cu succes de peste 12 ani!

Rezistenta mare pentru sapa poliuretanica cimentoasa ?

Betonul poliuretanic cimentos are performante prin rezistenta la uzura, rezistenta chimica, rezistenta la alunecare, rezistenta la impact, rezistenta la soc termic, apa fierbinte, aburi sub presiune, are rezistenta la abraziune, este performanta prin igiena asigurata la utilizarea ei, se curata usor – inclusiv prin curatare cu aburi si poate fi personalizata prin culoarea utilizata.

Unde este utilizata si este cea mai buna optiune?

Sapa poliuretanica cimentoasa este cea mai buna solutie atunci cand o alegem pentru ateliere, zone cu trafic greu, in industria alimentara (fabrici, zone de prelucrare, congelatoare sau alte zone care au socuri termice, fabrici de bauturi), in industria care utilizeaza substante chimice foarte agresive, laboratoare si hale de productie din industria chimica precum si in zonele cu conditii extreme de igiena unde este necesara curatarea continua si intensiva cu abur sau apa fierbinte.

Avantajul pentru sapa poliuretanica cimentoasa si betonul poliuretanic cimentos

La capitolul aplicare avem foarte multe avantaje: in primul rand se aplica intr-o singura etapa, fara amorsare sau sigilarea stratului suport. Se poate aplica pe beton turnat de 7 pana la 10 zile, dupa pregatirea corecta a stratului suport cu o rezistenta de aderenta si rupere la tractiune in exces de 1.5 MPa

Un alt avantaj este ca se intaresc rapid, putand fi utilizate la capacitate maxima dupa 2 zile de la aplicarea lor. Astfel si timpul de pauza al productiei va fi foarte scazut, avand si o intretinere usoara, neavand miros, nefiind toxic si rezistent la decolorare.

Trebuie sa mai adaugam faptul ca este in conformitate cu legislatia industriei in vigoare, fiind obligatoriu ca pardoseala sa fie realizata dupa aceste norme.

Mai multe despre acestea poti gasi si urmarind videoclipul nostru aici