Ucrete – Cea mai rezistentă pardoseală din lume, din 1969

Performanțe la cel mai înalt nivel pentru mai bine de 50 de ani.

Pardoseala industrială Ucrete stabilește punctul de referință pentru pardoselile cu trafic intens. Se instaleaza rapid, îndeplinind toate nevoile industriei modern de procesare conferind siguranță și performanțe maxime. Ucrete este o gamă unică de produse care se bucură de o reputație inegalabilă pentru performanță, construită pe parcursul a peste cinci decenii de utilizare în întreaga industrie alimentară, a băuturilor, farmaceutică, chimică și alte industrii. Durabilitatea sistemului Ucrete minimizează timpul de întrerupere a activității și asigură un mediu de lucru sigur, igienic și eficient, ceea ce îl face cea mai rentabilă soluție de pardoseală.

Pardoseli pentru cerințele dvs. specifice

Estetica

Pardoselile Ucrete sunt pardoseli funcționale, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie inestetice. Specificațiile sistemului sunt disponibile, având culoare stabilă, rezisten la pete și ușor de curățat, având în același timp rezistență chimică, termică și mecanică care au construit reputația pardoselilor Ucrete pe tot globul.

Rezistență la alunecare

Textura suprafeței cea mai potrivită pentru o anumită aplicație va depinde de natura scurgerilor, de tipul de activitate desfășurată în acel spațiu și de standardele de menaj și curățare care trebuie menținute.

Igiena

Pardoselile Ucrete nu favorizează dezvoltarea biologică și pot fi curățate la fel de bine ca oțelul inoxidabil.

Rezistența la temperatură

Cerințele privind temperatura din timpul activității ajută la determinarea grosimii necesare a pardoselei și pot limita numărul de finisaje aferente disponibile.

Instalare rapidă

Înțelegem că nu este întotdeauna ușor să închideți liniile de producție, astfel că multe din sistemele noastre pot fi insta- late la sfârșit de săptămână sau chiar și în perioadele de inactivitate din timpul nopții. Reducând la minim timpul de întrerupere a activității, reducem costurile trecerii la o pardo- seală Ucrete. De exemplu, Ucrete UD200 poate fi dată în folosință după numai 5 ore la 10ºC.

Rezistență mecanică

În zonele în care se preconizează impact mecanic cu obiecte grele și trafic intensiv pe roți, ar trebui folosite sisteme cu gro- sime mai mare, cu agregate mai mari.

Nu prezintă miros

Sistemele de pardoseli Ucrete nu prezintă miros, nici măcar în timpul aplicării, fiind alegerea sigură pentru lucrări desfă- șurate în weekend și de întreținere.

Broșura completa UCRETE o puteti gasi AICI