Pardoseli aplicate cu responsabilitate

Peste 5475 de zile în slujba clienților noștri!
Peste 310 000 mp de pardoseală aplicată!

Elite Surface Systems este o companie cu capital românesc-spaniol, înființată in 2009.

0
Angajați
0
Clienți
0%
Clienți mulțumiți
0
Proiecte

Istoric

Elite Surface Systems este o companie partenera Elite Revestimientos Continuos, companie înființată în Manzanares-Ciudad Real, Spania, în anul 1999.

Compania din Spania are ca principal obiect de activitate aplicarea de pardoseli pe bază de rașini sintetice unde includem rașini epoxidice, rasini poliuretanice, rasini acrilice și altele. În anul 2009 astfel ia ființă in parteneriat compania Elite Surface Systems SRL, plecând cu un pachet solid de cunoștințe si experiență împrumutate de la partenerii spanioli.

Dezvoltare

Deși anul 2009 și următorii ani au fost destul de complicați pe piața construcțiilor în România, am reușit prin perseverență, profesionalism și respect față de clienții noștri, să ne dezvoltăm un portofoliu impresionant de clienți mari, mijlocii și mici, propulsându-ne în cei 15 ani de activitate în topul celor mai mari companii aplicatoare de pardoseli din România. Prin faptul că noi ne concentrăm pe calitatea serviciilor noastre mai presus de orice altceva, prin deschiderea către inovație, profesionalism și promptitudine, am atras parteneriate și clienți de care suntem mândri și pe care îi stimăm deosebit pentru încrederea avută în Elite Surface Systems.

Ne concentrăm să ținem o linie de comunicare mereu deschisă față de clienții noștri, majoritatea lucrărilor noastre venind prin recomandările clienților mulțumiți de noi.

Misiune

Fiecare actiune a noastra are ca scop cresterea continua a calitatii serviciilor oferite, asigurand cele mai potrivite solutii de pardosire conforme cu cerintele si reglementarile aplicabile, astfel incat clientii nostri sa ne recunoasca ca fiind un partener de incredere stabil si puternic.

Valori

In toate lucrarile de pardoseli industriale si rezidentiale am raspuns intotdeauna cu profesionalism, cu incredere in ceea ce facem si in echipele noastre specializate. Transparenta si promptitudinea ne-au propulsat in ultimii ani in topul firmelor de profil din Romania, ajungand la un portofoliu foarte vast din toate domeniile industriale existente.

Viziune

Plecand de la realitatea a peste 15 ani de activitate in sectorul industrial, trecand prin multe procese de specializare in Romania si in strainatate pentru angajatii nostri, suntem convinsi ca in urmatorii ani, prin consecventa de care am dat dovada, vom ajunge pe locul I in topul aplicatorilor de pardoseli industriale in Romania.

Echipa noastră

Echipa noastra raspunde cu profesionalism si seriozitate tuturor cererilor clientilor, fiind promta si dispunand de mobilitate in executia lucrarilor, astfel incat acestia sa fie multumiti de calitatea serviciilor pe care noi le oferim. Credem cu tarie ca succesul este reprezentat de calitatea deosebita in executia lucrarilor, dublata de cunostinte profesionale temeinice.

Obiectivele noastre

Comunicarea politicii catre toate partile interesate, interne si externe;
Cresterea gradului de satisfactie al clientilor;
Respectarea cerintelor legale si de reglementare aplicabile;
Continua pregatire si perfectionare profesionala a angajatilor organizatiei;
Pastrarea clientilor actuali si castigarea de noi clienti;
Identificarea si tinerea sub control a aspectelor de mediu ce se desfasoara in cadrul organizatiei.

Echipa noastră

Ionuț Răducu
Departamentul Tehnic

Andreea Viforanu
Departamentul Financiar

George Enescu
Departamentul Comercial

AI UN PROIECT PENTRU NOI?

Trimite-ne un mesaj
și te vom contacta în cel mai scurt timp