Marcaje rutiere și pictograme

Marcaje rutiere si pictograme. Atenti la detalii

Suntem foarte experimentati in proiectarea si realizarea de marcaje rutiere si pictograme cu vopsea epoxidica, conform cerintelor beneficiarilor nostri
Realizam benzi de circulatie, treceri de pietoni, piste de aeroport, parcari, etc.
In cazul spatiilor industriale si comerciale pardoselile sunt cel putin la fel de importante ca si marcajele aplicate pe suprafata acestora.
Totodata sunt esentiale in depozite, hale industriale sau in parcarile din incinta cladirilor, marcând zonele rezervate pentru trafic sau diferite spatii de depozitare/stationare;
Ne adaptam nevoilor dumneavoastra in ceea ce priveste diferitele grafici ale marcajelor. Suntem exigenti in alegerea vopselelor folosite pentru aplicarea acestora. Astfel va putem garanta culori puternice si rezistente pentru ca pierderea in procesul de munca sa fie cit mai mic!

Personalizare si rezultate exceptionale

Avand 15 ani de experienta in aplicarea de marcaje rutiere si pictograme, am realizat foarte multe lucrari de exceptie.
Suntem alaturi de dumneavoastra si vom raspunde solicitarilor dumneavoastra, indiferent de tipul de marcaj rutier sau pictograme solicitate.Avem in echipa noastra proiectanti si graficieni, tocmai ca dumneavoastra sa va bucurati de cele mai bune rezultate alegandu-ne pe noi ca si furnizori in acest segment extrem de important in spatiul industrial pe care il utilizati.

Va invitam sa fiti la curent cu toate modificarile din domeniul industrial, urmarindu-ne si AICI